SID banka poduzećima nudi 330 milijuna eura

Bez autora
May 06 2010

Državna SID banka će u narednih nekoliko mjeseci preko poslovnih banaka slovenskom gospodarstvu ponuditi 330 milijuna eura u obliku dugoročnih namjenskih kreditnih linija. Većina sredstava namijenjena je potpori malih i srednjih poduzeća, infrastrukturnim i investicijama za zaštitu okoliša te poticanju trajnog rasta i razvoja. U SID banci ocjenjuju da će većina sredstava biti iskorištena u lipnju i srpnju te dodaju da će banke svoj udio sufinanciranja oblikovati na 20 do 25 posto. SID banka će poslovnim bankama ograničiti maržu na najviše 1,5 posto te osigurati ročnost od najmanje 2 do 10 godina.

SID banka poduzećima nudi 330 milijuna euraDržavna SID banka će u narednih nekoliko mjeseci preko poslovnih banaka slovenskom gospodarstvu ponuditi 330 milijuna eura u obliku dugoročnih namjenskih kreditnih linija.

Većina sredstava namijenjena je potpori malih i srednjih poduzeća, infrastrukturnim i investicijama za zaštitu okoliša te poticanju trajnog rasta i razvoja.

U SID banci ocjenjuju da će većina sredstava biti iskorištena u lipnju i srpnju te dodaju da će banke svoj udio sufinanciranja oblikovati na 20 do 25 posto. SID banka će poslovnim bankama ograničiti maržu na najviše 1,5 posto te osigurati ročnost od najmanje 2 do 10 godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik